Boeren, burgers en buitenlui… in het bos van Oranjewoud

Boeren, burgers en buitenlui… in het bos van Oranjewoud

0

HEERENVEEN – Nog een paar weken wachten en dan strijkt de ZomerSpelWeek weer neer in de bossen van Oranjewoud. Dit jaar met als thema: de Middeleeuwen.

In drie verschillende jaargroepen worden er leuke spelletjes gedaan, hutten gebouwd en vooral veel lol gemaakt! In de veronderstelling dat het prachtig weer wordt, zullen we ook vooral genieten van wat fraaie waterspelen. Dus neem zeker een handdoek en wat droge kleren mee!

Elke dag begint met een stukje Middeleeuws toneel, waarin de bewoners van het dorpje Wezel te maken krijgen met een ware rattenplaag. Als zelfs de burgemeester op de vlucht slaat, is het maar de vraag of het aan het einde van de week allemaal weer goed komt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de ZomerSpelWeek, zat je dit schooljaar in groep 3 tot en met 8 en heb je in de week van 15 tot en met 19 augustus nog niets te doen? Ga dan direct naar de website van de ZomerSpelWeek (www.zomerspelweek.nl) en schrijf je in voor de leukste week van het jaar.

Ben je boven de 18 jaar en ben je nog op zoek naar een leuke week vrijwilligerswerk? Dan kun je je via dezelfde website aanmelden als vrijwilliger. Je houdt er gegarandeerd een nieuwe hobby aan over.

Hoe dan ook… Tot ziens bij de ZomerSpelWeek 2016 in het bos van Oranjewoud!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend