Adviesbureau Oranjewâld viert nieuwe locatie met fotowedstrijd

Adviesbureau Oranjewâld viert nieuwe locatie met fotowedstrijd

0

HEERENVEEN – Afgelopen voorjaar verhuisde Adviesbureau Oranjewâld naar de Koornbeursweg 28 in Heerenveen. Adviseur en eigenaar Elly van Seijen: ‘We zijn blij met onze nieuwe plek in het centrum. Iedereen kan zo even binnenlopen en dat past precies bij de manier waarop wij graag werken: persoonlijk en dichtbij.’ De koffie staat altijd klaar en de professionele medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste verzekeringen, geldlening, hypotheek en andere financiële zaken afgestemd op uw situatie.

Altijd dichtbij
Adviesbureau Oranjewâld vindt het belangrijk om zijn klanten goed te kennen. Dat is de voorwaarde voor goed advies dat is afgestemd op de persoonlijke situatie. De medewerkers bezoeken de klanten thuis of nodigen ze uit op kantoor. Ook zijn de adviseurs te vinden bij plaatselijke evenementen, zoals de Pompeblêd Fair in Oranjewoud. Dit jaar was er een selfiebox waar iedereen een selfie kon maken met een door hem of haar zelf gekozen achtergrond. Dit was een groot succes en veel bezoekers namen een leuke selfie mee naar huis.

Fotowedstrijd
Om de verhuizing te vieren organiseerde Adviesbureau Oranjewâld een fotowedstrijd. Het thema ‘een foto waar je blij van wordt’ trok veel inzendingen. De jury onder voorzitterschap van Sadik Gumussu van Ringfoto beoordeelde alle foto’s en selecteerde drie winnaars. Zij ontvingen hun foto uitvergroot op canvas.

Prijswinnaars
De 1e prijs is gewonnen door dhr. Weening. Zijn foto toont een ooievaarsnest met een ouderpaar, een ei en twee jongen die net uit het ei gekropen zijn. Nieuw leven, nieuwe kansen. Het groene gras van het weiland omlijst het geheel. Susan van Veenen won de 2e prijs met een prachtige compositie van een stadsgezicht in St. Petersburg, waarbij het opspuitende water van fonteinen voor een bijzonder effect zorgt. De 3e prijs was voor Maranka Klapwijk met een foto van kleurrijke huizen op Curaçao. Hierbij valt de mooie verdeling van water, huizen en de wolkenlucht op.

Adviesbureau Oranjewâld feliciteert de drie winnaars van harte met hun prijs!
foto

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend