Traumahelikopter bij ziekenhuis trekt veel bekijks

Traumahelikopter bij ziekenhuis trekt veel bekijks

0

HEERENVEEN – De landing van een traumahelikopter bij ziekenhuis De Tjongerschans trok dinsdagavond veel bekijks. De piloot zette de heli op bovenop het parkeerdek tegenover het ziekenhuis. Jong en oud nam een kijkje bij de gele wentelwiek. Het personeel nam de tijd om uitleg te geven over het mobiel medisch team en hun heli. Na twintig minuten werd een ieder verzocht om gepaste afstand te nemen zodat de heli weer kon vertrekken richting de thuisbasis op het dak van het UMCG in Groningen.

Het mobiel medisch team was ingezet voor een onbekend incident in Oudeschoot.

Foto’s: Dennis Stoelwinder
heli1heli2heli3heli4heli5heli6

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend