Gezellige feestmiddag bij de El Fath Moskee op de Akkers

Gezellige feestmiddag bij de El Fath Moskee op de Akkers

0

HEERENVEEN – Het was zaterdagmiddag een gezellige boel bij de El Fath Moskee in wijk De Akkers. Hier werd het einde van het schooljaar gevierd. De kinderen vermaakten zich met een levend voetbalspel en een groot springkussen. De politie was aanwezig met een auto en een motor. Iedereen mocht een rondje bij motoragent Peter achterop. De wachtrij voor deze activiteit was al snel enorm te noemen. Wijkagent Jan Graafstra reed rondjes door de wijk met kinderen in een politiewagen.

Naast de activiteiten voor de kinderen was er voor de volwassenen en buurtbewoners een barbecue georganiseerd. De meest lekkere vleessoorten werden vakkundig op de grill bereid. Daarnaast kon men genieten van allerhande lekkernijen die bij een feestje horen.

Het bestuur van de El Fath Moskee kijkt terug op een prachtige middag.

Foto’s: Dennis Stoelwinder
moskee1moskee7moskee9moskee5moskee4moskee8moskee2moskee3moskee6moskee10moskee16moskee17moskee11moskee12moskee15moskee14moskee18moskee19moskee13

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend