Lokaal Vervoer Heerenveen geheel vernieuwd!

Lokaal Vervoer Heerenveen geheel vernieuwd!

0

HEERENVEEN- Veel inwoners van Heerenveen weten van het bestaan van het lokaal vervoer Heerenveen. Deze vervoersvorm wordt dan ook door velen gebruikt om van A naar B te komen. Voor een laag tarief kan de klant met de taxi worden vervoer van A naar B binnen de woonplaats Heerenveen, Oudeschoot, Nieuweschoot en Oranjewoud. Het lokaal vervoer Heerenveen is voor al het vervoer in bovenstaande plaatsen de voordeligste. Het maakt niet uit waar de klant binnen deze plaatsen naartoe wilt. Niet alleen naar het ziekenhuis of voor een doktersbezoek kan gebruik worden gemaakt van het lokaal vervoer Heerenveen, ook voor een ritje naar het winkelcentrum, of bijvoorbeeld om bij familie of vrienden op visite te gaan. Kortom: voor alle activiteiten.

Taxicentrale Heerenveen heeft het volledige lokaal vervoer Heerenveen op de schop genomen, en diverse veranderingen toegepast op dit vervoer, met als doel het voor de klant makkelijker en efficiënter te maken. Zo is het tarief aangepast, en betaald met niet meer 5 euro per persoon. Enkel voor de eerste persoon betaald men 5 euro, en ieder volgend persoon voor slechts € 2,50. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee, mits zij onder begeleiding zijn.

Voorheen kon men gebruik maken van het lokaal vervoer Heerenveen tussen 09:00 s morgens en 22:00 uur s avonds. Vanaf heden is het lokaal vervoer Heerenveen al beschikbaar vanaf 08:00 uur s morgens, en beschikbaar tot 23:00 uur s avonds. “ Op deze wijze kunnen doktersbezoeken, en ritten van en naar het station ook makkelijker gebruik maken van het lokaal vervoer Heerenveen” aldus Dhr. Koster, directeur van Taxicentrale Heerenveen. “ De klant staat bij ons centraal, en we staan graag voor een ieder klaar”
Ook moest men voorheen minimaal 1 uur voorafgaande aan de rit een taxi bestellen om gebruik te kunnen maken van het lokaal vervoer Heerenveen. Ook dit is aangepast. Zo kan men ook al een lokaal vervoer Heerenveen bestellen als men bijvoorbeeld 20 minuten of een half uur vooraf belt.
Een geheel nieuwe centrale voor de aansturing van de ritten moet er voor zorgen dat ritten nog beter en sneller uitgevoerd kunnen worden. Met een nieuw en professioneel systeem kunnen de centralisten op de meldcentrale nog makkelijker werken. Kortom: Veel meer gebruikersgemak voor de klant.

Lokaal vervoer Heerenveen is beschikbaar voor iedereen, dus voor jong en oud. Volgens Koster denken veel jongeren dat dit vervoer niet voor hun beschikbaar is, en dat is jammer. “ Lokaal vervoer Heerenveen is er voor iedereen” herhaald Koster.

Voor meer informatie beschikt het lokaal vervoer Heerenveen over een informatieve website www.lokaalvervoerheerenveen.nl

Het lokaal vervoer Heerenveen is bereikbaar via de centrale van Taxicentrale Heerenveen op telefoonnummer 0513-203333
taxi AH

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend