‘Kinderdag met een Lach’ weer een groot succes

‘Kinderdag met een Lach’ weer een groot succes

0

HEERENVEEN – Op woensdag 6 juli 2016 organiseerde JCI Heerenveen in samenwerking met ziekenhuis Tjongerschans en Sc Heerenveen de vierde editie van de ‘Kinderdag met een lach’. Het was weer een vrolijke en onvergetelijke middag voor de kinderen die langdurig onder behandeling van een arts staan en daardoor regelmatig moeten terugkeren naar het ziekenhuis. Wederom een gezellige familieactiviteit, want de broertjes, zusjes en ouders waren ook aanwezig.

Een recordaantal van bijna 50 kinderen nam deel aan de autorondrit met snelle, stoere en klassieke auto’s. Er reden onder andere een aantal mooie Porsche, Ferrari en Audi R8 mee, maar ook de echte tankspuitauto van de brandweer was aanwezig! Bij sport- en ontspanningscentrum Kortezwaag in Gorredijk werd tijdens de pitstop aan alle deelnemers een drankje aangeboden. Alle vrijwillige bestuurders ontvingen ook een presentje van Wijn & Spijs Heerenveen.

Na terugkomst bij ziekenhuis Tjongerschans was het tijd voor een meet & greet met SC Heerenveen. Speciaal voor deze middag was de gehele voetbalselectie aanwezig: 25 spelers, trainer Jurgen Streppel en de overige trainersstaf én natuurlijk mascotte Heero! De kinderen mochten vragen stellen, handtekeningen vragen en natuurlijk met iedereen op de foto! Daarnaast werden ook de kinderen op de kinderafdeling nog met een bezoekje verrast.

Deze zeer geslaagde middag werd gezamenlijk afgesloten met een puntzak patat en een ijsje! De kinderen kregen een groepsfoto en een aandenken van SC Heerenveen mee naar huis!

kdl9kdl8kdl7kdl6kdl5kdl4kdl3kdl14kdl1kdl2kdl10kdl13kdl12kdl14kdl16kdl17kdl18kdl22kdl21kdl20kdl19

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend