Werkzaamheden sportpark De Heide verlopen voorspoedig

Werkzaamheden sportpark De Heide verlopen voorspoedig

0

HEERENVEEN – Het vervangen en opknappen van de kunstgrasvelden van de hockey- en korfbalvelden op sportpark De Heide verloopt voorspoedig. De velden zijn geheel gestript en inmiddels is er gestart met de aanleg van de nieuwe velden.

Na de zomerstop kunnen de beide verenigingen weer jarenlang vooruit met opgeknapte velden.

 Werkzaamheden

De meest opvallende verandering is het hoofdveld waar de hockeyers straks spelen op een snel en modern water hockeyveld. De toplagen van de kunstgrasvelden worden opgeknapt. Ook wordt een natuurgrasveld vervangen door kunstgras.

Foto’s: Dennis Stoelwinder
hegestik1hegestik2hegestik4hegestik5hegestik3

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend