JCI organiseert Duckrace in centrum Heerenveen

JCI organiseert Duckrace in centrum Heerenveen

0

HEERENVEEN – In 2012 en 2014 organiseerde JCI Heerenveen een succesvolle Duckrace in het centrum van Heerenveen. Ongeveer 5000 eendjes deden hard hun best om als eerste bij de finisch aan te komen. Ook voor 2016 staat de Duckrace weer op het programma, namelijk op zaterdag 9 juli a.s.

Ook u kunt weer een eendje adopteren en zo kans maken op geweldige geldprijzen. Daarnaast sponsert u met het adopteren van de eendjes het Foppe Fonds en het 100PK project. De opbrengst van de Duckrace wordt ook nog eens verdubbeld door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (SNGK). Met de Duckrace kunnen een heleboel kinderen blij gemaakt worden!

Klik HIER om loten te bestellen.

Loten zijn ook verkrijgbaar bij Specialiteitenhuis Wijn & Spijs en bij Limburgia.

Houdt voor meer informatie het twitteraccount @JCI_Duckrace of de facebookpagina JCIDuckrace in de gaten!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend