Body & Fit komt met eigen lijn vleesvervangers

Body & Fit komt met eigen lijn vleesvervangers

0

HEERENVEEN – Body & Fit, gespecialiseerd in sport- en voedingssupplementen, verkoopt sinds kort gekoelde en bevroren producten. Naast verse kant-en-klaar maaltijden gaan zij het assortiment nu ook uitbreiden met hoogwaardige en eiwitrijke vervangers van vlees. De eerste variant: High Protein Nuggets zijn vanaf deze week verkrijgbaar in de webshop van Body & Fit en zijn nu al dé innovatie van 2016.

High Protein Nuggets zijn een volwaardige vleesvervanger en bevatten alle voedingsstoffen die vlees ook bevat zoals eiwitten, vezels, vitamine B12 en ijzer. Uniek aan de High Protein Nuggets is dat er geen vleesvervanger op de markt is met zoveel eiwitten. De nuggets op basis van plantaardig- en melkeiwit bevatten meer eiwitten dan regulier vlees uit de supermarkt of andere vleesvervangers. Hiermee zijn de High Protein Nuggets de perfecte toevoeging aan de avondmaaltijd voor het hele gezin.

Steeds meer mensen eten bewust en kiezen minder vaak voor vlees. Er wordt vaker gekozen voor een vleesvervanger en hier weet Body & Fit met haar nieuwe lijn vleesvervangers goed op in te spelen. De High Protein Nuggets hebben een vezelachtige structuur en zijn op smaak gebracht met fijne kruiden en specerijen. Dit in combinatie met een heerlijk krokant laagje maakt dat je de nuggets niet van echt vlees kunt onderscheiden.

Naast de High Protein Nuggets zal Body & Fit op korte termijn haar lijn met vleesvervangers uitbreiden met o.a. High Protein Steak, hamburgers, stripes en balletjes. www.bodyenfitshop.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend