CIOS studenten actief met Koningsspelen op de Van Kleffensschool

CIOS studenten actief met Koningsspelen op de Van Kleffensschool

0

HEERENVEEN – Naast een leuke dag  zijn de Koningsspelen ook nog eens heel leerzaam. Niet alleen de basisschool kinderen hebben het druk tijdens de Koningsspelen, ook de vele studenten van het CIOS te Heerenveen hebben hun handen vol.

Op de Van Kleffensschool te Heerenveen werden de spelen dit jaar helemaal georganiseerd door de studenten van de sportopleiding CIOS. Het weer zat mee en de sfeer was opperbest. De ochtend begon met een Koningsontbijt in de klassen. Daarna was er gezamelijke opening op het schoolplein door middel van een vrolijke dans. De rest van de ochtend was er een spelletjes circuit in de buitenlucht.

Koningsspelen Cios - Van Kleffensschool 1png

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend