Odette Holkema als zelfstandig reisagent bij YourTravel

Odette Holkema als zelfstandig reisagent bij YourTravel

0

HEERENVEEN – Vandaag, vrijdag 1 april, wordt een speciale dag voor reisagent Odette Holkema. Vanaf vandaag begint zij namelijk als zelfstandig reisagent bij YourTravel, een Nederlandse franchise formule voor professionele reisadviseurs. YourTravel is aangesloten bij onder andere ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Al 22 jaar lang geeft Odette gepassioneerd reisadvies en zorgt zij ervoor dat mensen hun droomreis kunnen gaan maken. Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen in kaart gebracht en gerealiseerd. Of het nou gaat om een stedenstrip, een weekend weg, zon- of wintersport vakantie, cruise, vliegtickets, wereldreis of een zakenreis, u kunt met al uw wensen bij Odette terecht en dat is niet het enige. Ook voor de verzekeringen die bij uw vakantie komen kijken, autohuur, taxivervoer vanaf het vliegveld, visa etc. Odette zorgt ervoor dat u onbezorgd op reis kunt.

Voor al deze service betaalt u niets extra en bent u absoluut niet duurder uit dan bij een reisbureau of via internet. Bespaar u zelf tijd en ervaar het comfort van een persoonlijke reisagent.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend