Sporten in de buitenlucht met Mom in Balance

Sporten in de buitenlucht met Mom in Balance

0

HEERENVEEN – Vanaf 7 april is het voor alle zwangere vrouwen en moeders uit Heerenveen en omgeving mogelijk om de workouts van Mom in Balance te volgen.

Deze speciaal ontwikkelde trainingen in de buitenlucht zijn voor vrouwen die zwanger zijn of die al zijn bevallen, maar die toch fit, gezond, energiek en sterk door het leven willen gaan. Ook moeders die een druk leven combineren met jonge kinderen kunnen deelnemen aan de uitdagende workouts! In de rest van Nederland is Mom in Balance al ruim 8 jaar een begrip, maar vanaf 7 april is het dus ook in Heerenveen mogelijk om de workouts te volgen.

Inmiddels weten we wel dat het gezond is om tijdens je zwangerschap lekker buiten te sporten. Sporten tijdens de zwangerschap zorgt namelijk voor een gezondere gewichtstoename, minder kwaaltjes, een betere conditie tijdens de bevalling en sneller herstel na de tijd. En wat is er nou leuker dan dat te doen met een groep gelijkgestemde vrouwen onder professionele begeleiding?

Met de back in shape workouts kan er al vanaf 6 weken na de bevalling gewerkt worden aan een actief herstel en kunnen in de groep ervaringen worden uitgewisseld over het leven met een baby. Zodra het lichaam het aan kan, kunnen de deelneemsters doorstromen naar (of starten met) de mom in shape workouts. Deze trainingen zijn pittig en uitdagend en zorgen voor een gezond en sterk lichaam. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en is het makkelijker een prettige balans te vinden tussen werk en gezin in het drukke moederleven.

De allereerste workout van Mom in Balance Friesland in Heerenveen is gratis en vindt plaats op 7 april. We starten om 19:30 in De Heide, verzamelen op het parkeerterrein. Alle zwangere vrouwen, moeders en hun vriendinnen zijn van harte welkom! We maken er een klein feestje van, dus zorg dat je er bij bent. Opgeven kan via elbrich@mominbalance.nl.

Na de kick off kun je elke week trainen, op donderdagavond om half acht. En kun je een keertje niet op donderdag? Dan kun je op andere dagen altijd mee doen in Sneek en Leeuwarden. Voor meer info kijk je op www.mominbalance.nl en op facebook.com/MominBalanceFriesland.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend