Body & Fit overweldigd door grote aanvraag Afslank Wijn

Body & Fit overweldigd door grote aanvraag Afslank Wijn

0

HEERENVEEN – Body & Fit introduceerde afgelopen woensdag via social media haar nieuwe product Afslank wijn. Een product dat een schot in de roos blijkt te zijn. De wijn die medio april geïntroduceerd zal worden kan nu al rekenen op grote belangstelling.

Afslank Wijn lijkt een gat in de markt met een bereik van 1,5 miljoen mensen op facebook gaat het bericht momenteel viraal. ‘We hadden gerekend op een paar honderd reacties, maar niet op meer dan 10.000. Dit hadden we niet verwacht. Er wordt echt heel leuk en sportief gereageerd.’ aldus Body & Fit.

 Body & Fit was overweldigd door de grote aanvraag en reacties die de Afslank Wijn teweeg heeft gebracht. Afslank Wijn is niet alleen heerlijk bij het eten, maar is ook nog eens een revolutie op het gebied van afslanken. Wetenschappers roepen het al jaren: rode wijn is goed voor je! Maar Body & Fit maakt wijn nu pas echt speciaal. Door de toevoeging van natuurlijke kruiden worden deze effecten versterkt. Met slechts twee glazen per dag kun je al afvallen. De wijn is 100% natuurlijk, bevat geen sulfiet en is vrij van onnodige toevoegingen.

 De wijn klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn en dat is het helaas ook. Afslank Wijn is een 1 april grap dat op veel reacties kon rekenen. Body & Fit geeft aan dat zij helaas geen Afslank Wijn hebben, maar wel genoeg andere lekkere producten die perfect zijn voor gewichtsbeheersing. En wellicht komt er in de toekomst dan toch een heerlijke Afslank Wijn. De vraag is in ieder geval groot genoeg!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend