Body & Fit wint Thuiswinkel Awards Publieksprijs.

Body & Fit wint Thuiswinkel Awards Publieksprijs.

0

HEERENVEEN – Healthy & lifestyle webshop Body & Fit heeft afgelopen donderdag de Thuiswinkel Award voor de Beste Webwinkel van Nederland in de categorie levensmiddelen en supermarkten gewonnen. De winnaar van deze award wordt gekozen door de consument en zij beoordeelde Body & Fit als beste webwinkel.

 Body & Fit is ontzettend trots en blij dat zij zich ook dit jaar Beste Webwinkel van Nederland mogen noemen. Om hun klanten te bedanken konden zij de afgelopen dagen profiteren van 10% korting op het gehele assortiment. De winnaars werden tijdens het Thuiswinkel Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin bekend gemaakt. Tijdens deze 15e editie van de Thuiswinkel Awards versloeg Body & Fit onder andere Wijnbeurs en Wijnvoordeel, waardoor zij met een award naar huis ging. Body & Fit probeert met haar website al jaren in te spelen op de behoeften, beleving en tevredenheid van haar klanten. Zo biedt de website de mogelijkheid om live te chatten met medewerkers, kan er gekozen worden voor Same Day Delivery en kun je er zelfs terecht voor bevroren en gekoelde producten.

 Het is niet de eerste keer dat de webwinkel van Body & Fit in de prijzen valt. In 2013 en 2014 mochten zij ook al een Thuiswinkel Award in ontvangst nemen. www.bodyenfitshop.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend