Lentemaand maart kouder dan wintermaand december

Lentemaand maart kouder dan wintermaand december

0

Wageningen – Hoewel de gemiddelde temperatuur de laatste dagen van maart nog een beetje oploopt, verwacht MeteoGroup dat maart 2016 een te koude maand wordt met een gemiddelde temperatuur van 5.4 graden tegen 6.2 graden normaal.

Daarmee komt maart 2016 op een 62e plek uit in het rijtje koudste maart maanden. De vooruitzichten voor het begin van april, wanneer MooiSneek in de binnenstad van Sneek wordt georganiseerd, zijn beter met een oplopende temperatuur naar 13-18 graden.

Opvallend is dat de eerste lentemaand kouder is dan de wintermaand december met een gemiddelde temperatuur van 9.6 graden. Bijzonder is ook dat maart 2016 geen enkele dag met 15 graden heeft opgeleverd. Dit is niet meer gebeurd sinds 2009.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend