Gemeenteraad aan de Fairtradekoffie

Gemeenteraad aan de Fairtradekoffie

0

HEERENVEEN – Maandagavond kregen de raadsleden wel een heel bijzonder kopje koffie voorgezet. Wethouder Fairtrade Coby van der Laan en Jannie Duitman van de werkgroep Heerlijk Heerenveen verrasten de gemeenteraad namelijk met echte Fairtrade zetkoffie. Raadslid en lid werkgroep Fairtrade Jurjen Meijer gaf een korte toelichting over het belang van Fairtrade.

Vrijwilligers, gemeente en enthousiaste ondernemers doen er alles aan om de eervolle titel Fairtrade Gemeente te behalen. Donderdag ontvangen drie horecabedrijven een Fairtrade-certificaat. Op die manier hoopt Heerenveen nog dit jaar Fairtrade Gemeente te worden.

Meer weten over de werkgroep en Fairtrade? Kijk op de Facebookpagina Heerlijk Heerenveen of de website Fairtradegemeenten.

Foto: Wethouder Fairtrade Coby van der Laan en Jannie Duitman van de werkgroep trakteren de gemeenteraad op Fairtradekoffie.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend