Bijzondere avond van HARTSTICHTING Heerenveen

0

HEERENVEEN – In de aanloop naar de collecte van 17 t/m 23 april organiseerde het comité Hartstichting Heerenveen. Op donderdag 17 maart een bijzondere avond voor wijkhoofden.

Er werd iets verteld over de jaarlijkse collecte door Antoinet Kootstra, regioleidster van de Hartstichting. Een aantal vrijwilligers zet zich al 10, 25, 35 of zelfs 40 jaar in tijdens de jaarlijkse collecte. Als dank voor hun geweldige inzet werden zij door het comité in de bloemetjes gezet. Diana de Vries, diëtiste van de Hartstichting, vertelde over gezonde voeding en dit werd in praktijk gebracht door gezamenlijk gezonde hapjes te maken. De reacties van de aanwezigen waren heel enthousiast. Al met al een zeer geslaagde avond die mede mogelijk werd gemaakt door restaurant Paul Kruger, Albert Heijn, de HEMA en Volbeda Flowerfarm.

Wilt U zich ook aansluiten bij de vrijwilligers van Hartstichting Heerenveen en omgeving, neem dan contact op met Frans Tolsma, 0655121931

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend