Vier de lente met Kikker in bibliotheek Heerenveen!

Vier de lente met Kikker in bibliotheek Heerenveen!

0

HEERENVEEN – Woensdag 30 maart houdt de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen een middag rond Kikker, de hoofdpersoon uit de kinderboeken van Max Velthuijs. Van 15.00 tot 16.30 uur kunnen kinderen van 3 tot en met 8 jaar meedoen aan allerhande activiteiten, zoals het knutselen van Kikker, kijken naar een poppenkastspel en schminken. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig. De bibliotheek heeft deze middag samen met studenten van het Friesland College georganiseerd.

Naast bovengenoemde activiteitenmiddag richt de bibliotheek een displaytafel in met alle Kikker-boeken. Voor de allerkleinsten zijn er de verschillende Kikker-babyboekjes, voor de peuters handzame kartonnen boeken. Voor kinderen vanaf de kleuterleeftijd zijn er de Kikker-prentenboeken, die voor alle leeftijden geschikt zijn om voor te lezen en/of zelf te lezen.

Aanleiding voor deze middag is de landelijke Kikker-tiendaagse, die als thema Vier de lente met Kikker heeft en op maandag 21 maart begint. De bibliotheek wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan, want wie kent Kikker niet? Bij jong en oud is hij favoriet!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend