POPstad Heerenveen is volop in actie 

POPstad Heerenveen is volop in actie 

0
HEERENVEEN – De komende tijd presenteert POPstad Heerenveen een tweetal activiteiten waar je geweest moet zijn.
Komende vrijdag opent Cafe Bleeker in Heerenveen haar deuren voor de gratis try-out van het afstudeerconcert van talent Hester Tadema. Hester is momenteel studente op D’Drive Artiest Muziek in Leeuwarden, waar ze bezig is met haar laatste jaar. Op 10 maart 2016 wordt deze studie afgerond met haar eigen afstudeerconcert “THE START”. in Leeuwarden. Speciaal voor dit concert  heeft Hester een aan topmuzikanten bereid gevonden die samen met haar zullen zorgen voor een verrassend, spetterend en sfeervol avondprogramma. De Try-out van dit afstudeerconcert is vrijdag 26 februari vanaf 21.00 uur in Café Bleeker in Heerenveen. Hester zal deze avond prachtige, pakkende nummers ten gehore gaan brengen van artiesten die haar hebben geïnspireerd. Deze avond zingt en speelt ze samen met haar zus Femke en haar band. Zangeres Njiske Hoekstra zal in Café Bleeker het voorprogramma verzorgen
Op vrijdagavond 4 maart vanaf 21.00 uur zal Café de Blauwe Kater in Heerenveen in het teken staan van POPstad Heerenveen, kort en KRACHTIG. Ook deze avond belooft een gezellige avond te worden met verschillende bands met ieder een eigen stijl en karakter. Luidt het weekend muzikaal in, met deze avond die gratis toegankelijk is en voor jong en oud.
Deze tweetal activiteiten worden georganiseerd door POPstad Heerenveen. Heerenveen en omgeving heeft veel muziektalent die POPstad Heerenveen een podium wil geven. Dit is de reden om deze avonden te organiseren, om op die manier gemeente Heerenveen een muziekgezicht te geven en het verstevigen van de muziekcultuur in deze gemeente. Iedere maand wordt er een thema avond georganiseerd, met elke maand een ander thema, op een andere locatie en een andere programmering.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend