Sprekers ondernemersbijeenkomst ‘Heerenveen in 2018’ bekend

Sprekers ondernemersbijeenkomst ‘Heerenveen in 2018’ bekend

0

HEERENVEEN – 2018 nog ver weg? Over ruim anderhalf jaar is het al zo ver! Culturele Hoofdstad iets voor Cultuur met een hoofdletter C? Het is veel meer dan dat! In 2018 mogen we naar verwachting 2-3 miljoen extra bezoekers verwelkomen in Fryslân en dat biedt vele kansen voor ondernemers in de regio Heerenveen! Op dinsdagavond 22 maart 2016 organiseert Heerenveen ’n Gouden Plak dan ook een bijeenkomst met als doel ondernemers in de regio Heerenveen te informeren en inspireren.

Laat u informeren en inspireren

Tijdens deze bijeenkomst informeren de organisatie van Culturele Hoofdstad 2018 en andere sprekers ons over de plannen en kansen die dit met zich meebrengt. De bijeenkomst is op dinsdag 22 maart 2016 van 19.00-21.00 uur en de ontvangst is vanaf 18.30 uur. De locatie is Golden Tulip Tjaarda in Oranjewoud.

Sprekers

Voor deze avond hebben in ieder geval de volgende personen toegezegd te zullen spreken:

  • Oeds Westerhof, director network & legacy, Lwd2018;
  • Yoram Ish-Hurwitz, artistiek leider Oranjewoud Festival, officieel onderdeel programma Lwd2018;
  • Anne Jochum de Vries, directeur Sport Fryslân, over de European Sports For All Games 2018.

Bovendien zal zoals het er nu naar uitziet nog een Heerenveense ondernemer spreken die al bezig is zich voor te bereiden op 2018.

Aanmelden is gewenst

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Aanmelden is wel gewenst en kan via de volgende link: http://goo.gl/forms/fwZVFFPRhe

Heerenveen ’n Gouden Plak

Deze bijeenkomst is een initiatief van de vereniging Heerenveen ’n Gouden Plak. Deze vereniging heeft als doel er samen voor te zorgen dat de regio Heerenveen ’n Gouden Plak is om te wonen, werken, ondernemen en bezoeken. Nu én in de toekomst. De activiteiten van ’n Gouden Plak zijn aan de ene kant gericht op het samen versterken van ‘het product’ Heerenveen en aan de andere kant op het samen sterker promoten en op de kaart zetten van Heerenveen. Eerder dit jaar organiseerde de vereniging de nieuwjaarsreceptie voor ondernemers en werd voor de eerste keer de prijs de Gouden Plak uitgereikt.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend