It sil heve bij Keurslagerij Spijkerman

It sil heve bij Keurslagerij Spijkerman

0

HEERENVEEN – Slagerij Spijkerman viert feest! Na 37 jaren ondernemerschap zetten Henk en Joke er een streep onder. Wij leggen het bijltje er bij neer, echter Henk en Daan pakken het bijltje graag weer op!

Om dit heugelijke feit te vieren zijn wij op donderdag 25 februari geopend t/m 13.00 uur.  Echter op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari krijgt u bij iedere aankoop in onze winkel een GRATIS droge worst!

In de loop der jaren heeft de slagerij zich proberen te onderscheiden in een groot assortiment van meer dan 30 soorten droge worsten, luchtgedroogde & minimaal 14 maanden gerijpte rauwe hammen. Ook het adres voor een goed en verantwoord stukje vlees, hierbij kunt u denken aan het Livar varkensvlees, Boerderijkip, onder andere afkomstig uit Akkrum, het rundvlees wordt betrokken  bij een vast netwerk van boeren uit het noorden van het land.

Wilt u meer weten over ons bedrijf, of eens een rondleiding en proeverij krijgen? Dan kunt u eens op onze website kijken of telefonisch contact opnemen 0566-651353

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend