Lezing bibliotheek Heerenveen: Werk en privé in balans? Laat het los!

 Lezing bibliotheek Heerenveen: Werk en privé in balans? Laat het los!

0

 

HEERENVEEN – Op woensdag 10 februari geeft Jan Wolter Bijleveld in de bibliotheek van Heerenveen een lezing met als titel ‘Werk en privé in balans? Laat het los’. Hiermee sluit hij aan op het thema ‘Werk in evenwicht’, dat centraal staat tijdens de Maand van de Spiritualiteit (15 januari t/m 14 februari). Deze avond in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Bijleveld stelt dat we een soort ideaalbeeld van werk en privé in ons hoofd hebben. Hij gaat in op de vraag hoe haalbaar en maakbaar dat is en wat dit met ons doet. Eén ding is zeker:  er moet nogal wat in het werkende bestaan van vandaag. Of dénken we van alles te moeten? En van wie moet dat dan?

Het handelt in deze lezing onder meer over grip op ons leven, juist door los te laten. Verwacht geen kant-en-klare antwoorden voor rust, balans of succes, maar Bijleveld geeft zijn gehoor zeker stof tot nadenken.

Jan Wolter Bijleveld is bedenker van Lsltn (staat voor loslaten) en schreef de boeken ’Loslaten’, ’Loswerken’ en ‘Losleven’, die  zijn verschenen bij A.W. Bruna Uitgevers. Als zelfstandig conceptmaker/tekstschrijver verzorgt hij creatieve informatiecampagnes. Ook is hij docent  aan The School of Life in Amsterdam.

Voor deze lezing is aanmelden gewenst. Dit kan bij de servicebalie in de bibliotheek, telefonisch (0513-626675) en via heerenveen@bibliothekenmarenfean.nl. en www.bibliotheekheerenveen.nl. De  entreeprijs bedraagt € 5,- voor leden en € 7,50 voor niet-leden van de bibliotheek.

Kijk ook op: www.lsltn.nl en www.maandvandespiritualiteit.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend