Koninklijke Onderscheiding voor Franke van der Meer

Koninklijke Onderscheiding voor Franke van der Meer

0

OUDESCHOOT :  Locoburgemeester Jelle Zoetendal heeft zaterdagmiddag 7 september 2019 bij De Drie Pilaren in Oudeschoot een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer Franke van der Meer.  Vooraf aan de ceremonie speelde Muziekvereniging Advendo buiten diverse melodieën voor de heer van der Meer en zijn vrouw.

Na het muzikale gedeelte was iedereen welkom in  De Drie Pilaren. De heer Franke van der Meer (80 jaar) woont in Oudeschoot en werd toegesproken door Loco burgemeester Jelle Zoetendal.  De heer Van der Meer is bij Koninklijk besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Van der Meer:  Was 31 jaar bestuurslid van de vereniging van “Vrienden van de Jonkies van Beppe”. was 7 jaar medeoprichter, secretaris van de voetbalvereniging Tjongerboys. Was 25 jaar bestuurslid van de buurtvereniging De Trochreed in Oudeschoot. Is 43 jaar oprichter en bestuurslid van de oud-papiercommissie Oude- en Nieuweschoot. Is 17 jaar penningmeester van de stichting De Skoatters, een koepel van meerder buurtverenigingen in Oude- en Nieuweschoot en Is 10 jaar lid van de parkeercommissie Thialf.

Foto Hielke Weening

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend