Karin Slaughter te gast bij boekhandel Binnert Overdiep

Karin Slaughter te gast bij boekhandel Binnert Overdiep

0

HEERENVEEN – Vrijdag bracht de Amerikaanse thrillerschrijfster Karin Slaughter een bezoek aan boekhandel Binnert Overdiep.

Karin Slaughter – oftewel de ‘queen of crime’ – is één van de belangrijkste thrillerauteurs ter wereld. Van haar boeken zijn meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht. Ze woont in Atlanta Georgia maar speciaal voor de verschijning van haar nieuwe boek “Verborgen” doet ze het door haar zeer geliefde Friesland aan.

“We zijn enorm trots en blij dat een auteur als Karin Slaughter onze boekhandel bezoekt”, aldus boekverkoopster Nynke de Vries van Boekhandel Binnert Overdiep. “Ze signeerde haar nieuwe boek en er was gelegenheid voor een meet & greet met de auteur. Ruim 130 belangstelenden kwamen naar de boekhandel om Slaughter te ontmoeten.

Over “Verborgen”
Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat, en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft. Van het lijk lopen bloederige voetsporen weg die erop wijzen dat een ander, mogelijk vrouwelijk slachtoffer, is meegenomen… om vervolgens spoorloos te verdwijnen.

Het pakhuis is eigendom van een beroemde basketbalspeler – een lokale held die de duurste advocaten heeft ingehuurd, en die een aanklacht wegens verkrachting heeft weten te ontduiken.

Voor Will – en voor patholoog-anatoom Sara Linton – wordt het nóg erger. Een vondst op de plaats delict onthult een verband met Wills ingewikkelde verleden… de gevolgen zullen zijn leven overhoop halen en ook dat van zijn dierbaren, zijn collega’s en de mensen op wie hij jacht maakt.

Foto: Boekhandel Binnert Overdiep

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend