Holkema start als zelfstandig reisagent bij YourTravelHolkema start als zelfstandig reisagent bij YourTravel0

HEERENVEEN – Odette Holkema is op vrijdag 1 april gestart als zelfstandig reisagent bij YourTravel. Holkema heeft 19 prachtige jaren gewerkt bij een reisbureau in Heerenveen, maar is nu trotse eigenaar van YourTravel Odette Holkema. YourTravel is een grote Nederlandse franchise organisatie die reizen aanbiedt naar alle uithoeken van de wereld en is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Holkema komt als persoonlijk reisagent bij de mensen thuis en kan naast de reis ook verzekeringen, autohuur, taxivervoer naar de luchthaven, excursies en andere reisverwante zaken regelen. “Mijn missie is om mensen optimaal te laten genieten van de vakantie. Als klanten achteraf met een mooie ervaring en een lach bij me terugkomen heb ik mijn werk goed gedaan”, aldus Holkema.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend