Politie zoekt getuigen van woningoverval aan De Beugel

0

HEERENVEEN – De politie zoekt getuigen van een overval op een woning aan de Beugel in de wijk Nijehaske.

Op maandagavond 23 maart 2020 werd aldaar een woning overvallen door meerdere personen. De politie is op zoek naar getuigen, en naar camerabeelden, die mogelijk iets hebben vastgelegd, met name uit de wijk Nijehaske, De Greiden en de omgeving van het NS station. De politie vraagt naar de bijzonderheden die u zijn opgevallen tussen 22:00 uur en 23:00 uur.

Heeft u of één van uw huisgenoten:
– Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen?
– Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
– Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
– Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze overval, neemt u dan direct contact op met de politie via of 0900-8844 Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend