Stenengooier aangehouden dankzij oplettende burgers

Stenengooier aangehouden dankzij oplettende burgers

6

HEERENVEEN – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een man aangehouden nadat deze een autoruit vernielde met een steen.

De aanhouding kwam tot stand door een viertal oplettende burgers die de wacht hielden in hun wijk. De laatste weken wordt Heerenveen geteisterd door vernielingen van autoruiten en ruiten van woningen. De aangehouden verdachte is ingesloten voor verhoor. Het is nog niet duidelijk of de verdachte in zijn eentje handelde en of hij betrokken is bij de vele vernielingen in Heerenveen.

6 reacties

 1. Het gaat op het volgende uitdraaien: de dader is een verwarde man, die er waarschijnlijk met een taakstrafje mee weg komt. Vast een slechte jeugd gehad en zit nu met zich zelf in de knoop. Het zal voor de mensen die wacht hebben gelopen een schrale troost zijn dat de vernielingen (voorlopig) afgelopen zijn mits er geen copycat is……

  • Henk Miedema op

   Een typische, compassieloze en niets zinnigs bijdragende reaguurdersreactie van iemand die klaarblijkelijk te dom is om te poepen en als dappere toetsenbordstrijder liever vanaf de zijlijn populistische praatjes de wereld in slingert. Ga vooral door met anoniem polariseren en stemming maken, Peter, dat heeft de maatschappij echt wat aan.

   • Weer zo’n typische extreem linkse reactie van iemand waarvan we het eigenlijk al gewend zijn. DAT soort reacties heeft de maatschappij wat aan: muggenziften en mee helpen dit land naar de verdoemenis te helpen; DAAR hebben we wat aan………………
    Ik voel me gesteund in het idee dat niet elke Nederlander een eikeltjespyama draagt 😉

 2. Henk Miedema op

  Wat heeft links of rechts hier nu weer mee te maken? U bent nog dommer dan ik dacht. Welke oplossing staat u eigenlijk precies voor ogen? Alle verwarde mensen die overlast veroorzaken maar gewoon meteen doodschieten? Voor langere tijd in de gevangenis kan immers niet, want dat kost “de hardwerkende Nederlander” in uw soort’s twijfelachtige optiek veel te veel geld.

X
X

Deel dit met een vriend