Gewapende overval op Hotel Heidehof in Heerenveen

Gewapende overval op Hotel Heidehof in Heerenveen

4

HEERENVEEN – De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op Hotel Heidehof in Heerenveen. Rond vier uur kwam de overvaller het pand binnen met mogelijk een vuurwapen.

De overvaller bedreigde een medewerker en eiste geld. Nadat hij geld kreeg, ging hij er in onbekende richting vandoor. De verdachte was in het zwart gekleed en droeg een bivakmuts. Het is niet duidelijk hoe groot de buit is.

De politie kwam manmachtig ter plaatse en zette een diensthond in om de overvaller op te sporen. Helaas zonder resultaat.

De politie is dringend op zoek naar getuigen. Mocht u in de vroege ochtend iets gezien hebben, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

4 reacties

  1. Het genoemde signalement kan niemand wat mee. Waarom niet even er bij zetten of de overvaller wel dan niet goed Nederlands sprak, een andere taal bezigde, huidskleur, postuur etc. Valt me wel vaker op dat dit soort zaken in eerste instantie voor “het gemak” niet worden genoemd, terwijl er dan nog steeds geen privacy van de dader(s) wordt geschonden.

    • Henk Miedema op

      In dit geval is het signalement in ieder geval koren op de molen van Peter Bokma.

      • Ik moet mijn fatsoen bewaren. Daarom noem ik u meneer. Ik heb 1 vriendelijk verzoek aan u: Ik vraag u aangifte tegen mij te doen wegens racisme waarvan u mij min of meer beschuldigd in een andere reactie. Ik wacht met spanning af !!

X
X

Deel dit met een vriend