Slaapkamer van woning aan de Burgemeester Falkenaweg uitgebrand

Slaapkamer van woning aan de Burgemeester Falkenaweg uitgebrand

0

HEERENVEEN – Door een snelle inzet van de brandweer is zondagmiddag erger voorkomen bij een woningbrand aan de Burgemeester Falkenaweg in Heerenveen.

Om kwart over één kreeg de brandweer melding van een woningbrand. ter plaatse bleek er brand te woedden in een slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Door een snelle inzet met schuim bleef de brand beperkt tot de slaapkamer. Wel was er sprake van forse rookontwikkeling in de woning. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de schade op te nemen. De politie heeft ten tijde van de brandweerinzet de parallelweg naast de Falkenaweg afgesloten voor verkeer.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend