Poltie zoekt getuigen van ongeval in Aldeboarn

Poltie zoekt getuigen van ongeval in Aldeboarn

0

ALDEBOARN – Op zondagochtend 1 september omstreeks 03.30 uur, heeft er een ongeval met letsel plaatsgevonden op de Beetsterdyk in Aldeboarn.

Een fietser, die over de rijbaan in de richting van Nij Beets reed, werd van achteren aangereden door een personenauto. De bestuurder daarvan is vervolgens doorgereden. Echter kort daarna kon deze persoon door de politie worden aangehouden. Op het woonadres van de man werd een auto met schade aangetroffen. De verdachte is ingesloten en uit een ademanalyse bleek dat hij onder invloed van alcohol was.

De politie is op zoek naar getuigen (fietsers) die rond genoemd tijdstip op het fietspad reden in de richting van Nij Beets. Getuigen kunnen zich melden door te bellen met 0900-8844. (referentienummer: 2019232330)

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend