Treinverkeer rijdt tijdelijk stapvoets door bermbrand bij station Heerenveen

Treinverkeer rijdt tijdelijk stapvoets door bermbrand bij station Heerenveen

0

HEERENVEEN – Een bermbrand langs het spoor aan de Jutte in Heerenveen zorgde er zondagavond voor dat treinen tijdelijk stapvoets moesten rijden.

De brand brak uit ter hoogte van het busstation. Het was voor de brandweer geen makkelijke opgave om bij het vuur te komen. Vanaf de Jutte is een slang over een sloot getrokken met een touw. Twee brandweerlieden zijn vanaf het station richting de brand gelopen. Daarna kon de brand definitief geblust worden. Na een uurtje kon de brandweer terug naar de kazerne. Volgens getuigen is het vuur ontstaan door afgestoken vuurwerk.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend