Brandweer op bezoek bij de Zomerspelweek

Brandweer op bezoek bij de Zomerspelweek

0

ORANJEWOUD – Dinsdagochtend kreeg Zomerspelweek bezoek van de brandweer.  Er werd een vreemde lucht geroken in het pand van scouting Van Maasdijk. Om problemen voor te zijn is de brandweer ter plaatse gekomen om de situatie te beoordelen.

Er waren geen kinderen in het gebouw aanwezig ten tijde van de calamiteit, wel zijn 9 vrijwilligers voor de zekerheid uit het gebouw gehaald. Alle kinderen waren op dat moment op het grote veld. Veel van hen hebben niks van de brandweer of de vreemde lucht gemerkt. Zij hadden het te druk met de leuke spellen die verzorgd werden door tientallen vrijwilligers.

Gelukkig bleek alles mee te vallen en is niemand in gevaar geweest, maar ook bij twijfel trekt de organisatie op tijd aan de bel. Veiligheid voor alles!

De brandweer kon snel ontdekken wat er aan de hand was. Er was sprake van een lekkage aan een scooter die geparkeerd stond onder een overkapping. Er werden geen schadelijke stoffen gemeten.  Het gebouw werd dan ook al snel weer vrijgegeven. De brandweerlieden kregen van de organisatie een bakje koffie aangeboden als dank voor hun inzet.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend