Gewonde bij eenzijdig ongeval op De Zanden

Gewonde bij eenzijdig ongeval op De Zanden

2

HEERENVEEN – Maandagvond rond half acht vond er een eenzijdige aanrijding plaats op de Zanden in Heerenveen.

Een bestuurder van een personenwagen raakte uit koers, reed over een vluchtheuvel en nam daarbij een lantaarnpaal mee. De auto sloeg door de klap over de kop ter hoogte van de afslag naar het Heidemeer.

De bestuurder werd uit het voertuig gehaald door hulpverleners. Ambulancemedewerkers namen
de medische zorg daarna over. De bestuurder is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Berger Hof heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept. De politie heeft ten tijde van de afhandeling van het ongeval een rijbaan tijdelijk afgesloten.

2 reacties

  1. Vreemde geur al jaren op de spitter 19 heerenveen riool ook regelmatig verstopt dit jaar 4 keer door rrs behandeld

X
X

Deel dit met een vriend