Speeltoestel in lichterlaaie bij Speeltuinvereniging De Greiden

Speeltoestel in lichterlaaie bij Speeltuinvereniging De Greiden

1

HEERENVEEN – De brandweer kreeg maandagavond melding van een buitenbrand aan de Smelleken in Heerenveen.

Ter plaatse bleek een speeltoestel bij Speeltuinvereniging De Greiden in lichterlaaie te staan. De brandweer was het vuur snel meester. de schade is echter enorm.

ter plaatse in een jongeman aangehouden door een buurtbewoner. Samen met een vriend heeft hij de brand aangestoken. Hiervoor gebruikten zij folderpakketten. De jongen is overgedragen aan de politie. Hij is voor verhoor ingesloten op het politiebureau. Zijn maatje kan ook een bezoekje van de politie verwachten.

1 reactie

  1. Minderjarig ??? Ouders draaien voor de schade op. Als onderdeel van de straf voor deze beide “heren”: meehelpen de toestellen weer op te bouwen. Je zou bijna gaan vermoeden dat de gebruikte folders in brievenbussen hadden gemoeten en dat daar weinig animo voor was; steek je ze toch lekker in de hens ??
    Ook de betrokken bedrijven lijden schade !!!
    Meerderjarig ?? Draaien ze zelf voor de schade op. Ik betwijfel of een wa verzekering hier wel op uitbetaalt.

X
X

Deel dit met een vriend