Hok in brand op camping Nannewiid Oudehaske

0

OUDEHASKE – Zondagochtend vroeg is er brand uitgebroken in een hok op camping Nanewiid te Oudehaske.

De brandweer van Tjalleberd werd in eerste instantie opgeroepen zonder spoed ter plaatse te gaan voor een buitenbrand. Ter plaatse bleek de kans op overslag groot te zijn naar naastgelegen stacaravans en werd het sein middel brand gegeven. Hierop werd ook de brandweer van Heerenveen opgeroepen maar aangezien het vuur snel onder controle was, werd deze al snel weer afgemeld.

Bij de brand kwam asbest vrij. De eigenaren hebben een verklaring afgelegd bij de politie. De brand is vrijwel zeker aangestoken. Volgens de politie zouden twee personen op de fiets vertrokken zijn in de richting Rottum. Er wordt een onderzoek ingesteld.

Foto’s: Boudewijn Bos
oudehaske1oudehaske3oudehaske2oudehaske4

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend