Automobilist omgekomen bij ernstig ongeval op A7 bij knooppunt Joure

Automobilist omgekomen bij ernstig ongeval op A7 bij knooppunt Joure

0

JOURE – Bij een zeer ernstig ongeluk op de A7 vlak voor de rotonde Joure is vrijdagmiddag is één persoon om het leven gekomen.

Bij het ongeval waren meerdere auto’s en twee vrachtwagens betrokken. Een vrachtwagen schoof over een personenwagen heen en vloog in brand. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. De A7 tussen Sneek en Joure is in beide richtingen afgesloten.

De politie meldt dat een personenauto remde voor een file. Een achterop komende vrachtwagen zag dat vermoedelijk te laat en botste op de personenauto. De personenauto kwam daardoor onder de vrachtwagen terecht. Daaromheen diverse auto’s gebotst. In totaal gaat het om acht voertuigen. De politie meldt ook dat het op dit moment nog onduidelijk is hoeveel mensen in personenauto onder de vrachtwagen zitten. De inzittende(n) hebben het ongeval niet overleefd. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Van de overige betrokken is 1 vrouw gewond naar het ziekenhuis gebracht. De rest is gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar waren niet gewond.

Foto’s: Dennis Stoelwinder
a7-1a7-2a7-3a7-10a7-9a7-8a7-7a7-5a7-6a7-4

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend