Aanhouding aan de Lindegracht trekt veel bekijks

Aanhouding aan de Lindegracht trekt veel bekijks

0

HEERENVEEN – Een verwarde man in een pand aan de Lindegracht in het centrum van Heerenveen zorgde vrijdagochtend voor de nodige commotie. De man moest aangehouden worden door de politie. Hierbij verzette hij zich hevig. Meerdere politie-eenheden kwamen met spoed ter plaatse. Met flink wat mankracht werd de man uit het pand gehaald en met spoed overgebracht naar het cellencomplex in Leeuwarden.

Afgelopen weekend rukten politie en brandweer uit naar het zelfde pand voor een melding van vreemde lucht. Toen de hulpdiensten voor de deur stonden weigerde de man open te doen. Er bleek echter niets aan de hand te zijn.

Het incident trok veel bekijks van voorbijgangers en winkelend publiek.
12

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend