Mannen met inbrekersgereedschap aangehouden

Mannen met inbrekersgereedschap aangehouden

0

HEERENVEEN – De politie heft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 19-jarige inwoner van Boskoop en een 20-jarige inwoner van Gouda aangehouden. Het duo was in het bezit van inbrekersgereedschap. Daarnaast hadden ze twee fietsen bij zich die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren en tenslotte hadden de agenten het sterke vermoeden dat het duo had geprobeerd in te breken in een tankstation aan het Kattebos. Daar ging namelijk het alarm af.

Surveillerende agenten reden over de Kattebos toen ze bij het tankstation twee personen zagen staan. Gezien het tijdstip alle reden om hen aan te spreken. De twee gingen er echter vandoor. De agenten hadden de twee mannen snel achterhaald. Eén van hen probeerde nog te voet te vluchten, maar daar slaagde hij niet in. Beide jongemannen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werden ze voor nader onderzoek ingesloten.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend