Ongeval door beschonken automobiliste op de A32 bij Akkrum

Ongeval door beschonken automobiliste op de A32 bij Akkrum

0

AKKRUM – De A32 tussen Akkrum en Grouw werd woensdag aan het einde van de middag afgesloten door een ongeval met meerdere voertuigen. Vier voertuigen kwamen net voorbij het aquaduct bij Akkrum met elkaar in botsing. De brandweer van Akkrum kwam ter plaatse om één persoon uit de auto te halen. De 20 jarige vrouw uit Grou is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Door de afsluiting van de A32 ontstond een lange file in de richting van Heerenveen. De verkeers ongevallen analyse van de politie kwam ter plaatse om de toedracht te onderzoeken. De A32 is rond 19.00 uur weer vrijgegeven.

De veroorzaker van het ongeval bleek onder invloed van alcohol te verkeren. De vrouw is aangehouden.

Foto: Twitter Sietze Bouma

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend