Wateroverlast door kapotte leiding aan de Els

Wateroverlast door kapotte leiding aan de Els

0

HEERENVEEN – Zondagmiddag rukte de brandweer van Heerenveen uit voor wateroverlast in een woning aan de Els.

Tijdens het schoonmaken ging een vrouw op de leiding in de kruipruimte staan. De kruipruimte stond open en de vrouw had dit niet gezien. Toen ze een stap achteruit deed kwam ze met haar benen in de kruipruimte terecht en rapte de waterleiding in tweeën. Gelukkig bleef mevrouw op natte kleren na ongedeerd. Wel liep de kruipruimte in een flink tempo vol.

De brandweer kwam ter plaatse en heeft het lek deels kunnen dichten in afwachting van een installateur. Intussen werd er een klokpomp ingezet om het water weg te pompen. Door het snelle handelen ontstond er geen schade in de woning..

Foto’s: Dennis Stoelwinder
lek1lek2lek3lek4lek5lek6

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend