Automobilist aangehouden na rijden onder invloed

Automobilist aangehouden na rijden onder invloed

0

HEERENVEEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 29-jarige automobilist uit Heerenveen aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van drugs. In de woning van de man vonden agenten onder andere een ontmantelde hennepkwekerij en meerdere zakken met hennep. Dit alles werd in beslag genomen

De 29-jarige automobilist trok de aandacht van de politie omdat hij met lekke banden reed. Na een achtervolging werd de auto aangetroffen in de Wulpstraat. De bestuurder was inmiddels zijn woning binnen gegaan. Na aanbellen deed de man open. Agenten roken direct een zeer sterke henneplucht. De 29-jarige werd aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van drugs. Daarnaast had hij ook nog diverse boetes openstaan. In de woning van de man vonden agenten onder andere een ontmantelde hennepkwekerij en meerdere zakken met hennep. Dit alles werd in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. Daar werd bij hem bloed afgenomen en vervolgens werd de man voor nader onderzoek ingesloten.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend