Bedrijven Jubbega opent haar deuren voor de kinderen

Bedrijven Jubbega opent haar deuren voor de kinderen

0

JUBBEGA – Op 9 juni is het weer Roefeldag in Jubbega e.o. Ongeveer 100 kinderen uit groep zeven en acht nemen een kijkje bij dertig bedrijven. Bij alle bedrijven zijn activiteiten voor de deelnemers, zo kunnen ze kennis maken met de ‘grote-mensen-wereld’. De bedrijven verzinnen zelf activiteiten voor de kinderen.

Alle kinderen die meedoen verzamelen om 8.45 uur bij de oude Stoater (Gentiaansingel 5) in Jubbega, daar is de centrale opening. De kinderen worden in groepjes verdeeld en hebben ‘s ochtends drie Roefel-activiteiten. De laatste activiteit is om 11:15 afgelopen. Alle kinderen verzamelen dan weer bij de oude Stoater. Daar wordt nog wat gedronken en een koekje gegeten.

De Roefeldag wordt ieder jaar georganiseerd door een kleine groep vrijwilligers. Mensen die mee willen helpen met de organisatie zijn van harte welkom.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend