Onstuimige Paasmaandag

Onstuimige Paasmaandag

0

HEERENVEEN – Het weerbeeld voor de Pasen is niet echt je van het. Alleen de zaterdag lijkt droog te verlopen, verder valt er geregeld regen of een bui en staat er op Paasmaandag aardig wat wind. Deze donderdag is er veel bewolking en later op de dag, in de avond, volgt lichte regen. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, de temperatuur komt op een 9° uit.

Komende nacht bewolkt en regenachtig. Temperatuur daalt niet verder dan een graad of 7. Morgen start met regen, dit trekt later naar het oosten weg en zien we in de middag opklaringen verschijnen. De wind draait van zuidwest naar noordwest, opnieuw zwak tot matig, temperatuur 9°. In de nacht naar zaterdag opklaringen en koelt het af naar een 2°.

Zaterdag geen onaardige dag. Het zonnetje is erbij, ook drijven er wolken over. De stevige wind komt uit het zuiden en hiermee wordt zachte lucht naar onze regio geblazen. De temperatuur komt rond de 12° uit. Zondag eerst regen, in de middag buien. De temperatuur 8 tot 11°, wind zuidwestelijk en is matig tot vrij krachtig. Paasmaandag komt een depressie over met regen en veel wind uit een zuidelijke hoek als we de laatste weerkaarten mogen geloven. De temperatuur rond de 9°.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend