Zwemnachtmarathon voor Stichting Hartekind in Sportstad Heerenveen

Zwemnachtmarathon voor Stichting Hartekind in Sportstad Heerenveen

0

HEERENVEEN – Aankomende nacht is het zover! In de nacht van vrijdag 25 maart op zaterdag 26 maart gaan maar liefst zestien teams (in totaal zo’n 140 deelnemers) de uitdaging aan tijdens de zwem nachtmarathon in Sportstad Heerenveen! Ter ere van het 85-jarige jubileum van HZ&PC en het 10-jarige jubileum van Sportstad zwemmen de teams van 22.00 uur vanavond tot 10.00 uur morgenochtend om een zo groot mogelijke afstand af te leggen. Het geld wat hiermee ingezameld wordt, gaat naar Stichting Hartekind. Stichting Hartekind zet zich in voor kinderen met hartafwijkingen. Morgenochtend (26 maart) om 10.00 uur reikt Benthe, die zelf met het Charge syndroom kampt, de cheque met het ingezamelde totaalbedrag uit in het Sportbreakcafé aan Stichting Hartekind.

Iedereen is van harte welkom om vannacht een kijkje te komen nemen en de deelnemers aan te moedigen. Ook is iedereen morgenochtend om 10.00 uur van harte welkom in het Sportbreakcafé in Sportstad Heerenveen bij de uitreiking van de cheque aan Stichting Hartekind.

Datum: nacht van 25 op 26 maart

Locatie: zwembad Sportstad Heerenveen (Abe Lenstra Boulevard 23Q, 8448JA Heerenveen)

Activiteit: zwem nachtmarathon met zo’n 140 deelnemers voor Stichting Hartekind

Datum: 26 maart 10.00 uur

Locatie: Sportbreakcafé, Sportstad Heerenveen (Abe Lenstra Boulevard 23Q, 8448JA Heerenveen)

Activiteit: uitreiking cheque aan Stichting Hartekind

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend