537 nieuwe bordjes bij de bedrijven op het bedrijventerrein

537 nieuwe bordjes bij de bedrijven op het bedrijventerrein

0

HEERENVEEN: Afgelopen week is er het eerste nieuwe bordje met een huisnummer geplaatst op bedrijventerrein in Heerenveen. 

Het initiatief komt van Ondernemerskring Heerenveen op verzoek van onder andere brandweer, ambulancedienst en politie, die in geval van nood sneller een adres kunnen vinden. In totaal zullen er 537 nieuwe bordjes worden geplaatst bij de bedrijven op het bedrijventerrein. 

De bordjes van kunststofplanken zijn gemaakt door Lankhorst Recycling in Sneek.  De bordjes zijn gemaakt van plastic uit Fries afval, verzameld door Omrin.  Afgelopen week werd het eerste bordje geplaatst bij Beenen Industriële Automatisering aan de Mercurius.  

De nummers zijn door medewerkers van Empatec gemonteerd. Medewerkers van Caparis en Gemeente Heerenveen zullen de bordjes de komende tijd gaan plaatsen.

Foto Hielke Weening

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend