Sc Heerenveen zoekt enthousiaste stewards

Sc Heerenveen zoekt enthousiaste stewards

0

HEERENVEEN – Wil jij graag iedere wedstrijd van sc Heerenveen in het stadion zijn?  Word dan gastheer of -vrouw bij sc Heerenveen en maak deel uit van deze mooie club.

Sc Heerenveen en Randstad zijn weer op zoek naar enthousiaste stewards!

Als steward bij sc Heerenveen ben je elke thuiswedstrijd samen met je collega’s verantwoordelijk voor de veiligheid in en rond het stadion. Je controleert toegangsbewijzen, patrouilleert, regelt het verkeer en wijst plaatsen toe. Je bent vriendelijk, gastvrij en bezorgt de gasten een plezierige avond. Je bent werkzaam in een team, werkplezier en collegialiteit is daarin erg belangrijk.

Om in aanmerking te komen moet je ouder dan 18 jaar zijn en een verklaring van onbesproken gedrag kunnen overleggen. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom. Je ontvangt per wedstrijd een onbelaste vrijwilligersvergoeding van €20,00.

Heb je belangstelling? Reageer dan nu!

klik HIER om te solliciteren!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend