Bakker Bolhuis uit Jubbega wint het Groene Lintje

Bakker Bolhuis uit Jubbega wint het Groene Lintje

0

Evenals het vorig jaar zal roept GroenLinks Heerenveen inwoners, bedrijven en organisaties op kandidaten aan te geven die in aanmerking komen voor het GroeneLintje.

Naast de prijs van de jury is vorig jaar ook begonnen met uitreiken van de publieksprijs. Deze publieksprijs is vorig jaar gewonnen door het Weidevogel Collectief Polder Gersloot. De prijs van de jury werd uitgereikt aan Biologische bakker Bolhuis uit Jubbega.

Veel inwoners, bedrijven en organisaties zijn op de één of andere manier bezig met natuur en/of milieu. Zij leveren een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van onze omgeving. GroenLinks maakt zich sterk voor een groene gemeente en geeft daarom graag een pluim aan anderen die dat ook belangrijk vinden. Om die reden roepen we iedereen op om ons te laten weten wie een GroenLintje verdient.

Kandidaten kunnen zijn personen, bedrijven of organisaties die zich in 2016 op een positieve manier hebben ingezet voor de natuur en/of het milieu.

Kandidaten met een korte toelichting kunnen gemaild worden naar antonbot@planet.nl of per telefoon met nummer 06-830 28 665.

Naast de uitreiking van het traditionele Groene Lintje door de jury onder leiding van oud wethouder van Terschelling Irona Groeneveld, wordt dus ook nu weer een publieksprijs uitgereikt.

Inwoners van Heerenveen kunnen via de website van GroenLinks Heerenveen van af 1 december stemmen op hun favoriete kandidaat. De website van GroenLinks Heerenveen is: https://heerenveen.groenlinks.nl
Kandidaten voor het GroenLintje en de publieksprijs kunnen worden gemeld van af nu tot 1 december 2016. Alle kandidaten worden via de website vanaf die datum bekend gemaakt. Van af 1 december tot 19 januari 2017 kan er gestemd worden.

Op vrijdag 20 januari 2017 zal om 19:30 uur de prijsuitreiking plaats vinden.

De aanmelders van kandidaten zijn daarbij van harte welkom.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend