Komende dagen genieten van rustig nazomerweer

Komende dagen genieten van rustig nazomerweer

0

HEERENVEEN – De komende dagen kunnen we gaan genieten van prachtig mooi nazomerweer.

Dinsdagochtend trekken de laatste wolken uit het land. Het is de gehele dag droog en het kwik loopt al op naar 21 tot 25 graden. Vanaf woensdag tot en met vrijdag blijft het fraai nazomerweer. Elke dag wordt het op een groot aantal plaatsen in Nederland zomers warm met maxima tussen 25 en soms plaatselijk 28 graden. De warmste dag is donderdag. Door de steeds vroeger ondergaande zon, koelt het in de avonden wel vrij snel weer af.

In het weekend komen de storingen vanaf de oceaan weer dichterbij. Zaterdag lijkt nog een redelijke dag te gaan worden met vrij veel zonneschijn en slechts een enkele bui. Vanaf zondag wordt het onzeker.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend