RL Post geeft sportieve postzegel uit

RL Post geeft sportieve postzegel uit

0

HEERENVEEN – Op vrijdag 24 juni verscheen er een nieuw postzegelvel van FRL Post. Het onderwerp is; Sporte Yn Fryslân, waarmee FRL Post aandacht besteedt aan een aantal populaire sporten,  welke uitgeoefend worden in de Provincie Fryslân. De tien postzegels in de vorm van een pompeblêd met allen een verschillende sportillustratie zijn voorzien van een waarde aanduiding en URL, bedoeld voor post met een bestemming binnen Nederland.

In samenspraak met de participerende verenigingen zijn de afbeeldingen geselecteerd. Ontwerper Marko Kinderman van Fraai Reclame & Ontwerp heeft er een sprankelend geheel van gemaakt.

De zegels zijn vanaf 24 juni te koop bij alle FRL postpunten. Hier kunt u tevens uw post inleveren. Een overzicht van alle punten is te vinden op www.post.frl/postpunten/.
Ondanks de stijgende kosten, hebben wij het postzegeltarief gelijk weten te houden. Dit betekent dat een postzegel van FRL Post komend jaar nog € 0,45 per stuk kost.

De zegel is gedrukt in een oplage van 150.000 exemplaren en zal een jaar in omloop zijn. Gezien het thema van het zegelvel, is de verwachting dat vanuit de hoek van filatelisten er tevens
belangstelling zal zijn voor deze uitgifte.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend