februari, 2020

za29feb09:3016:30Tjaarda’s Mindfull-Yoga arrangement09:30 - 16:30

Meer

Activiteit details

Tjaarda’s Mindfull-Yoga arrangement op zaterdag 29 februari 2020!

Yoga-wellness-lifestyle-voeding samengevoegd in één arrangement, geïnspireerd op Fysica Faroun. Midden in de prachtige bossen van Oranjewoud! Met inspirerende workshops, lifestyle en voedingstips, een heerlijke ontspanningsmassage, gehele dag onbeperkt gebruik van de sauna’s en zwembad, verzorgd met gezonde lunch, fruitwater en kruidentheeën. Fysica Faroun leert ons om onszelf open te stellen voor het helende en alles doordringende energieveld dat ons omringt. Als we, door ons daar bewust op de richten, weer synchroon zijn, merken we het direct. Aan onze fysieke energie, onze emotionele gesteldheid, de helderheid van ons rationele denken en ons geluksgevoel. We putten onze reserves niet meer uit, ons immuunsysteem krijgt weer de kans te doen waar het voor bedoeld is.Even een hele dag offline, een dag speciaal voor jou, om op te laden, nieuwe energie op te doen, je bewust te voelen in het hier en nu.

Een dag programma gevuld met yoga, massage, lifestyle tips en meer. Waarbij je tijdens de vrije uren heerlijk kunt genieten van sauna en zwembad faciliteiten. Met als belangrijkste doel; ontstressen en vol nieuwe energie weer naar huis.

Inhoud arrangement

(introductie aanbieding €99,- p.p ipv. €135,- p.p) Let op! Vol is vol! Er is plek voor 12 personen. De yogales gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen.
Mindfull yoga en wellness arrangement (Dag arrangement van 9.30 tot 16.30)
Ontvangst met koffie of thee
Rondleiding
60 min yoga les (Yoga van de werkplaats Joure)
Vrij gebruik van saunafacilliteiten, scrubzout, kruidenthee en fruitwater
Badslippers en 2 badlakens p.p
Gezonde lunch
45 min lifestyle en voedings workshop (Innerstrenght Coaching)
Hotstone massage 20 min

Tijd

(Zaterdag) 09:30 - 16:30

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
X

Deel dit met een vriend